Arnold van der Leden

Initiatiefnemer

Al erg lang ben ik fan van de Dutch Dance. Hierbij verwonderde het me dat veel mensen in mijn omgeving niet in de gaten hebben hoe groot deze scene is. En dat we hier heel, heel erg trots op mogen zijn. Het begon met het idee van een DJ Museum, maar aldoende evolueerde dat tot HOUSE of DJ’s. Ondertussen ben ik fulltime met dit waanzinnige project bezig!

Sven Roumen

Creative Director

Met mijn brein die overuren draait ben ik altijd bezig om creatieve concepten te bedenken en uit te voeren. Sinds Arnold bij mij aanklopte ben ik in het project gedoken en iedere dag start ik weer met een glimlach op mijn gezicht. Als eigenaar van Concept God draag ik mijn steentje bij door de storytelling en merkbeleving van HOUSE of DJ’s te creëren.

Peter Ruijgrok

Projectontwikkeling

In HOUSE of DJ’s komen voor mij veel passies samen: liefde voor muziek, werken in de dynamische en spectaculair groeiende Dance industrie en samen met een enthousiast team werken aan de uitdagende realisatie van een unieke “experience”!

Bram Kastelijns

Website & Video

Als strategische videomaker ben ik altijd bezig om documentaires, videocampagnes en andere content te creëren voor online mediakanalen. Voor dit gave project ben ik de schakel tussen ontwerp en webdesign. Waarom ik mij met HOUSE of DJ’s bezighoudt? Omdat Breda het verdiend om gekroond te worden tot stad van de Dutch Dance!

Rowdy van der Nieuwenhuizen

Social Media

Ik ben de (online) marketing specialist die HOUSE of DJ’s zijn welverdiende fame probeer te geven op allerlei media. Een initiatief die aansluit bij mijn visie, kennis en waar ik met al mijn doorzettingsvermogen aan werk! Het wordt tijd dat HOUSE of DJ’s een begrip wordt in de Nederlandse Dance industrie en hiermee Breda nog verder op de kaart zet.

Tim Hoppen

Stagiaire

Naast het studentenleven ben ik een dj-act genaamd: Tim Hox. Ik ga het House of DJ’s team versterken met mijn creativiteit, maar ook mijn ervaring die ik heb als dj/producer. Het team heeft in mijn ogen iemand nodig die ook in de scene aan het werk is en precies weet wat de behoefte is van deze doelgroep. Hierdoor probeer ik het concept te verbeteren en daarmee tot een succes te leiden.

Dina van Diest

Public Relations

Dina is al jaren een groot liefhebber van house muziek en is daarom ook zelf begonnen met draaien. Ze vindt het namelijk geweldig om het publiek los te zien gaan op haar muziek.  Het concept spreekt haar erg aan, zij vindt namelijk net als wij dat de Dutch Dance op de kaart moet worden gezet. Het is namelijk iets waar we enorm trots op mogen zijn.

Joost van Rooij

Financieringsregisseur

HOUSE of DJ’s is in al haar facetten als uitdagend project te noemen. Een project om de creatieve sector van Breda nog beter en grootser op de kaart te zetten. Het enthousiasme van alle betrokkenen is een belangrijke bases en met datzelfde enthousiasme zal ik (namens Witlox VCS) de rol als financieringsregisseur vervullen.

Marco den Otter

Advocaat

Wie zegt dat advocaten niet hip en trendy kunnen zijn? Gelukkig mag ik zeggen een uitzondering op de regel te zijn. Als specialist in ondernemingsrecht geef ik HOUSE of DJ’s juridisch advies waar dit nodig is. Een veelzijdig project als dit, is iets waar wij vanuit Kessels Advocaten graag onze tanden in zetten en dan ook blij zijn om te mogen steunen.

Berry van Nes

Pers strategie

Ik ben opgegroeid in de periode dat dance muziek, aangevoerd door ‘captain of the dance’ DJ Tiësto, de wereld veroverde. Na ieder dance optreden dacht ik: “Wat een feest”. Geïnspireerd door de muziek ben ik ook begonnen om vinyl te draaien. Tof om nu vanuit ons bedrijf GR8 Industries een bijdrage te kunnen leveren aan de bekendheid van HOUSE of DJ’s.

Marieke van Harten

Mede-initiatiefnemer

Tijdens het project speel ik voornamelijk op de achtergrond mee, de zogenaamde stille kracht. “Door haar presentatie op een netwerkbijeenkomst in het NAC stadion in oktober 2015 en het enthousiasme dat daar ontstond, vonden we de basis om daadwerkelijk het plan te toetsen op haalbaarheid en draagvlak.” Aldus mijn lieve collega’s!

Danique Andreas

Public Relations

Tijdens mijn studie heb ik stagegelopen bij HOUSE of DJ’s. Zes maanden lang heb ik mij hard gemaakt een onderzoek te doen naar de behoefte van bezoekers. Dagen van enquêtes afnemen waren soms zwaar, maar met een project als dit was gelukkig geen dag hetzelfde. Kortom een toffe stage, bij een gezellige club hardwerkende mensen!

Tim Huijbers

Event Management

Vanuit mijn expertise op het gebied van online media en evenementen organisatie draag ik mijn steentje bij. Een project waar ik mijn passie voor dance muziek kwijt kan, heerlijk! Persoonlijk zal ik zorgdragen voor het organiseren van de evenementen en waar mogelijk nog eens een plaatje op zetten! Breda is in mijn optiek de dance hoofdstad bij uitstek.

Bart van den Bergh

IE Rechten

Een ambitieus project waar je vrolijk van wordt! Het internationale merkenbureau Meiermarken steunt House of DJ’s in het juridisch beschermen van de intellectuele eigendomsrechten. Want creativiteit is een element met economisch belang. Arnold en zijn team weten perfect een trend te spotten op basis waarvan een goed idee vertaald is naar een tastbare ervaring.

Bob Struijk

Illustrator

Als illustrator maak ik graag vette artworks, in het bijzonder van artiesten. Voor HOUSE of DJ’s ben ik nu bezig met de portretten van bekende DJ’s. Erg tof, want onder andere Tiësto, The Prophet, Hardwell en Nicky Romero hebben mijn ingelijste artworks al met veel enthousiasme in ontvangst genomen.

Alex Panagoulopoulos

Data specialist

Labelmanager Just Movement en eventmanager Just Music Events. Radioshow op Proton. Actief in dance sinds 1990. Biedt jong talent kans om te releasen en ben springplank en kweekvijver voor grotere affiliatelabel Movement Recordings. Al lange tijd ben ik actief in business Intelligence en digitale strategie. Combinatie van mijn werk en passie voor dance breng ik graag in bij HOUSE of DJ’s.

Frans van Riel

Research

Dance muziek heeft me van jongs af aan getrokken. Tiesto van af begin jaren in de Spock, zijn eerste platen die uitkwamen hebben mij nog enthousiaster gemaakt voor dance muziek waardoor ik zelf ook ben gaan produceren. Het gehele team is erg enthousiast, creatief en kundig. Ik ben erg trots dat ik onderdeel van mag zijn van HOUSE of DJ’s.

Miriam Rodrigues

Translator

Enige tijd geleden ben ik betrokken geraakt bij HOUSE of DJ’s en het enthousiasme is overgesprongen. Vandaar dat ik sinds kort de Engelse vertalingen realiseer. Als taalpurist probeer ik de puntjes op de I te zetten, zodat de internationalisering van het project gestaagd doorgroeit

Partners