HOUSE of DJ’s

Wat mogen wij trots zijn op Dutch Dance! Niet alleen is het een economisch powerhouse, maar vooral een geweldige bron van inspiratie, gevoel en beleving. Dutch Dance is bekend over de hele wereld. Het is de hoogste tijd dat deze muziekstroming een centrale locatie krijgt waar alles op het gebied van Dutch Dance samenkomt.

 

Dutch Dance is kostbaar cultureel erfgoed, waar we de afgelopen 30 jaar dankzij onze creativiteit, ondernemerschap en inventiviteit de hele wereld mee hebben veroverd. Dat is iets om te koesteren én verder uit te bouwen. En dat gaan we nu precies doen met HOUSE of DJ’s. Een verzamelplek en broedplaats voor beoefenaars en liefhebbers, gemaakt voor vermaak, verdieping en adoratie.

 

Een concept als HOUSE of DJ’s bestaat nog nergens ter wereld. Wij omschrijven het als het epicentrum van de Dutch Dance; een permanent uithangbord voor deze toonaangevende Nederlandse industrie. Het concept zal volgens onderzoek in Amsterdam jaarlijks een kleine 300.000 bezoekers trekken en zal bestaan uit de Dutch Dance Experience, het DJ Centre en het HOUSE of DJ’s Café.

Concept Book

Als je meer wilt weten over wat we voor je in petto hebben, blader dan door ons concept book. Hierin beschrijven we de verschillende belevingswerelden die we in het experience centre kunnen maken. Delen van het verhaal van de Dutch Dance kunnen we ook vertalen naar HOUSE of DJ’s Café.

 

Bekijk ook onze VR film om een eerste indruk te krijgen van wat we gaan maken. (Kijk voor de beste ervaring op je mobiele apparaat, of met een VR bril.) In deze korte VR film zie je een deel van de Hall of Fame. De komende tijd gaan we deze en andere belevingswerelden verder ontwikkelen, zodat je er ook daadwerkelijk virtueel doorheen kunt wandelen. Binnen elke belevingswereld kun je op termijn verder door klikken voor meer informatie en meer content. Zo bouwen we op ons online platform al de eerste digitale versie van de Dutch Dance Experience.