Discover Dutch Dance

HOUSE of DJ’s is een wereldwijd uniek initiatief op het gebied van Dutch Dance; de heilige grond van dj’s en de Dance industrie.

Nederland heeft een rijke geschiedenis op het gebied van de Dance; ons kleine landje kent de grondleggers van de industrie, nummer 1 artiesten, toonaangevende festivals en het grootste Dance-label van de wereld. Er wordt in het Experience Centre een omgeving gecreëerd waarin bezoekers alle facetten van de ‘legacy’ van de Dutch Dance kunnen voelen en ervaren.

De Rockacademie ziet een mogelijkheid om een internationale dj opleiding te beginnen binnen dit concept. Hierbij zullen de internationale dj-talenten binnen HOUSE of DJ’s een onderkomen vinden.

In de Dutch Dance Experience kunnen bezoekers met een fysieke experience in de huid kruipen van iedereen die iets met dancemuziek te maken heeft, zoals dj’s, producers en tourmanagers.

Daarnaast is er een plek voor beginnende en gearriveerde dj’s – het DJ Centre – waar ze alle aspecten van het vak kunnen leren en studio’s en productieruimtes kunnen huren.

De laatste pijler is het internet: de Online Community. Voor labels een geweldig kanaal om beginnende dj’s en artiesten uit de subtop bekendheid te geven bij een specifiek publiek.

Wanneer de bezoekers en de dj’s toe zijn aan een hapje en een drankje, kunnen ze terecht in HOUSE of DJ’s Cafe; een horecavoorziening die de sfeer van Dutch Dance ademt.

Onze droom

Onze ambitie is om van HOUSE of DJ’s een plek te maken die als toeristische ‘must see’ gezien wordt. Niet alleen door nationale toeristen, maar zeker ook door internationale bezoekers. Onze droom is dat HOUSE of DJ’s, naast een centrale vestiging met de vier pijlers in Breda, ook een internationaal horeca concept wordt dat zich op lange termijn in verschillende steden over de wereld gaat vestigen. Daarmee zal de ‘legacy’ van de Dutch Dance een nog groter bereik krijgen.

Koop ons unieke t-shirt en steun HOUSE of DJ’s!